محل تبلیغات شما
در فصل زمستان و با وجود فراوانی پرتقال، می توانید از پوست این میوه معطر و خوشمزه، یکی از بهترین مرباها را تهیه کنید. زمان آماده سازی : 60 دقیقه زمان پخت : 45 دقیقه مواد لازم: آب پرتقال 250 میلی لیتر آب 250 میلی لیتر شکر 500 گرم آب لیمو 1 قاشق سوپخوری پوست پرتقال شده 200 گرم طرز تهیه: ابتدا مقداری از پوست سفید داخل پرتقال را جدا کرده و سپس پوست پرتقال ها را به صورت خلالی خورد کنید. مقداری آب به جوش آورده و سپس پوست پرتقال ها را در آب جوش بریزید.

خوراک_کوفته_سوئدی

شربت تخم شربتی(تخم ریحان)

Bici Bici : دسر تابستانی معروف آدانای ترکیه

پرتقال ,پوست ,آب ,دقیقه ,زمان ,مقداری ,پوست پرتقال ,پرتقال ها ,ها را ,سپس پوست ,250 میلی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها