در فصل زمستان و با وجود فراوانی پرتقال، می توانید از پوست این میوه معطر و خوشمزه، یکی از بهترین مرباها را تهیه کنید. زمان آماده سازی : 60 دقیقه زمان پخت : 45 دقیقه مواد لازم: آب پرتقال 250 میلی لیتر آب 250 میلی لیتر شکر 500 گرم آب لیمو 1 قاشق سوپخوری پوست پرتقال شده 200 گرم طرز تهیه: ابتدا مقداری از پوست سفید داخل پرتقال را جدا کرده و سپس پوست پرتقال ها را به صورت خلالی خورد کنید. مقداری آب به جوش آورده و سپس پوست پرتقال ها را در آب جوش بریزید. خوراک_کوفته_سوئدی
شربت تخم شربتی(تخم ریحان)
Bici Bici : دسر تابستانی معروف آدانای ترکیه
پرتقال ,پوست ,آب ,دقیقه ,زمان ,مقداری ,پوست پرتقال ,پرتقال ها ,ها را ,سپس پوست ,250 میلی
درباره این سایت